Søtoftes Gårdmejeri

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.soetoftesgaardmejeri.dk
www.soetoftesgaardmejeri.dk ejes af Søtoftes Jordbrug, CVR-nr. 38477323, adresse Søtoftevej 74, 4100 Ringsted, tlf. 27202878, e-mailadresse soetoftesgaardmejeri@gmail.com.

Aftalerne indgås på dansk. 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Vores fødevareproduktion undergår den strengeste kontrol, og er autoriseret af Fødevarestyrelsen. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved produktet bliver du som kunde kompenseret 100 procent og får pengene tilbage.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse soetoftesgaardmejeri@gmail.com.